CAVALLO, född 2007, ca 167 cm, Svenskt halvblod.
Köpt ifrån uppfödaren juli-19.
Valle tycker om att hoppa och har tävlat upp till 1.10 m hos tidigare ägare. Han är mycket snäll men lite vaken i hanteringen. Detta är Linns häst så han går inte på ridskolan. De har nu tillsammans debuterat 1.20 m.

ANNABRACK LAD, född 2012, ca 165 cm, import Irland. Kom till gården februari-19.
Ludde är en  vänlig och lite försiktig kille som skall börja arbeta som lektionshäst här på gården.
Är grundriden i dressyr och hoppning. Vi hoppas Ludde skall trivas på jobbet!

ALLAN, född 2005, ca 168 cm. One for all är en Irländsk import som älskar att hoppa ! Han har tävlat upp till 1.40 m med Louise i sadeln. Detta är en väldigt snäll häst i all hantering men mycket pigg och känslig i ridningen, alltså ingen ridskolehäst.
Det är Louise som rider och tävlar Allan.
Allan står för tillfället i Danmark där Louise nu jobbar som beridare.

TORNADO,född 2009, ca 160 cm. Här har vi en mysig halvblodskorsning från Danmark. En kille som är mycket bekväm att rida och tycker både om hopp och dressyr. Perfekt helt enkelt!

ROSSO, född 1999, ca 164 cm. Rosso är ett Belgiskt halvblod som har tävlat både i hopp och dressyr. Har gått 1.30 hoppning i Belgien innan han kom till Sverige 2012. Han är mycket snäll men en pigg häst att rida!!

ALVA, född 1993, ca 163cm. Alva är en fantastisk läromästare, korsning Lippizaner/Engelskt fullblod. Hon kan det mesta inom dressyr och älskar verkligen att hoppa, snäll i boxen och på ridbanan. Kan det bli bättre?

PARADOR, född 2002, ca 170cm. Parador är en mycket gosig och nyfiken häst av rasen Svenkt halvblod. Efter en kort tävlingskarriär med Pernilla i sadeln går han numera som lektionshäst. Tävlad Msv dressyr!

JACK, född 2008, ca 163cm. Armanaque är en söt halvblodsvalack med dressyrstam. Tidigare tränades Jack huvudsakligen i dressyr, med Pernilla i sadeln, men går nu som lektionshäst på heltid. Jack är en snäll häst men tar det lugnt på ridbanan...

MARCELIS, född 2005, ca 163cm. Denna fullblodskille kom till ridskolan i mars-12. Han har tidigare tävlat i hinderlöp men var inte tillräckligt snabb, tyckte ägaren. Marcelis gillar att hoppa och är en okomplicerad häst på alla vis!