Prova- på- ridning

På lördagar har vi prova-på-ridning för barn och ungdomar, från 8 år. Tiden är 10.30-11.00, på plats 10.15.  Ingen ponnyridning, endast stora hästar.  Det går bra att rida flera gånger på denna ridtid. Viktgräns 80 kg. Endast skritt och trav, ej galopp.

Nybörjarbarn skall ha en vuxen med som kan leda hästen, inga förkunskaper krävs. Hjälm och säkerhetsväst finns att låna, skor/stövlar med klack skall bäras av säkerhetsskäl.

Första gången är gratis ( gäller barn under 15 år) därefter 185 kr / 30 min, samma pris för alla åldrar.  Betalning sker kontant med jämna pengar eller med Swish på plats. Föranmälan krävs genom sms 0739047339. Räkna med att det kan vara ca 2 veckors väntan på plats då antalet ryttare är begränsat till 6 stycken.

Bokad plats måste avbokas vid förhinder senast 08.30 lördag, i annat fall blir man betalningsskyldig för platsen.

All vistelse på gården sker på egen risk, prova-på ryttare är ej försäkrade av ridskolan.

Semesterstängt v 27-32, anmälan till höstterminen tas emot fr om v 32.

Välkomna!